Castle Forbes 1445 balm 150 ml

Egyéb ajánlatok

 

Castle Forbes borotvabalzsam - 1445 (150 ml)

20 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
gentlemanstore.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 20 500 Ft

Termékleírás
Természetes borotválkozás utáni balzsam, mely egy igazi skót várból származik. A vár a Forbes nevet viseli, mely Aberdeenshire grófságában található.
Mire jó?
Borotválkozás után megvédi a felsértett és kipirosodott bőrt, nyugtató hatással bír, és megadja a szükséges tápanyagokat. Ezt mind nagyon óvatosan - hiszen nem tartalmaz alkoholt, parabént és mesterséges színező- és illatanyagokat.  A kínai varázsmogyoróból nyert kivonat pedig valóságos csodaszer - fertőtlenítő hatású, összehúzza a pórusokat és védelmet nyújt bőrének. Ráadásként a jótékony hatások mellé még társul a lucfenyő, gyanta és az erdei füvek keverékének friss illata.
Hogyan használja?
Borotválkozzon meg. Mossa le. A balzsamból egy kis mennyiséget helyezzen a tenyerére, majd vigye fel az arc és a nyak környékére.  
Tartalma: 150 ml
Skóciában készült

Így is ismerheti: 1445balm150ml

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.